● LEVERING 1-3 HVERDAGE ●
4.8 score på TrustPilot TrustPilot
● FRI FRAGT VED KØB OVER 699 KR ●

HVEM ER VI?

HVEM ER VI?

TO BE WANDERLUST er drevet af to bedste veninder, Gitte og Mai, som sammen har skabt et univers, hvor tøj af høj kvalitet og unikke styles, går op i en højere enhed.
 TO BE WANDERLUST er et unikt skræddersyet tøjbrand til den næste generation af kvinder, der omdefinerer betydningen af ’stil’. Vores styles er inspireret af globale modetrends, med et ’twist’ af skandinavisk stil, tilpasset den travle hverdag af den moderne kvinde. Vi tilbyder en bred vifte af stilarter, lige fra urban streetwear, palietter og boho sommerstyles. 

VORES MISSION
Den kvindelige krop er noget, man skal være stolt af, uanset form og størrelse – det fejrer vi, hver dag! Vi leverer on-trend styles, hvor pasformen altid er i top og fremhæver de kvindelige former. Det er vigtigt for os, at de kvinder der går klædt i styles fra TBW, ALTID føler sig godt tilpas.

WANDERLUST
(won-der-luhst)
A strong desire for, or impulse to, wander or travel, and explore the world. 
Vel vidende om, at det ikke er grammatisk ‘korrekt’ på det engelske sprog, har vi valgt at lege lidt med ordet ‘Wanderlust’. For vores ønske er, at inspirere kvinder til at være mere ‘rejselystne og eventyrlystne’ i deres tøjsmag, og dermed give dem en wanderlust-følelse.
Man behøver ikke cruise ned ad Miami Boulevard, for at det kunne hoppe i et fedt amerikansk-inspireret sweat sæt. Eller befinde sig i spanien, for at kunne shoppe nogle smukke boheme styles. Eller vandre rundt på arabiske markeder, for at finde en smuk kimono i et fantastisk print. 
I korte træk, ønsker vi, at vores kunder skal VÆRE den følelse. At de skal eje den.
Deraf navnet – TO BE WANDERLUST. 

MILJØET
Vi er et lille brand, men vi gør, hvad vi kan.
Vores tøj er produceret af ‘aflagt’ topkvalitetsmetervarer, så vi ikke skaber yderligere belastning på miljøet, ved at fremstille nyt. Vi tager også afstand fra masse-produktion, ved kun at producere et begrænset antal af hver style. Derudover sørger vi for at vælge kvaliteter, der holder. Det er vigtigt for os, at selvom vores styles er ‘on trend’, kan de indgå i din garderobe, i mange år. Derfor er TBW items ‘made-to-last’.
Alt det plastik vi bruger til vores emballage og fragtposer, er fremstillet i genanvendelig materiale. Det samme er det papir, der er brugt til at lave vores hangtags. 

Hvad søger du?

Din kurv