• RETURNERING & OMBYTNING •

Returneringsfristen hos To Be Wanderlust er 14 dage, fra den dag du modtager din pakke (denne frist er dog forlænget frem til d.15/1-21 på køb foretaget fra d.23/11)

Hvis du modtager en vare, som ikke passer i størrelsen, foretager vi gerne en gratis ombytning. Hvis du ønsker at ombytte til en ny størrelse, skal du blot udfylde den vedlagte returseddel og sende den tilbage til os. Tilbuddet om ombytning gælder kun for ikke-nedsatte varer og er kun muligt, såfremt den ønskede størrelse er på lager. Hvis du ønsker en ny størrelse af en vare du har købt på vores outlet side, skal du sende den retur på normal vis og derefter aflægge en ny bestilling.

Ønsker du at sende en vare retur, kan du benytte dig af den GLS pakkelabel du fik med i din pakke. Ved brug af vedlagt pakkelabel, vil der blive fratrukket 40kr af det samlede returbeløb. Du må selvfølgelig også sende retur på anden vis, men To Be Wanderlust tager IKKE ansvar for forsvundne pakker, så det er vigtigt at have et tracking nummer på returpakkerne.

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi;

  • du reelt har taget varen i brug,
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

For at returnere en vare, skal du følge nedenstående trin;

  1. Fold varen pænt sammen, og placere tilbage i den oprindelig poly-bag, med alle labels i takt.
  2. Du skal udfylde returneringsseddelen som lå i din pakke, eller som du kan printe ud her på siden. Denne seddel SKAL sendes med dit returpakke
  3. Varerne kan returneres i samme leveringspose, som du modtog dem i. Posen er med dobbeltluk.
  4. Vi har en behandlingstid på 14 hverdage, fra den dag vi modtager din returpakke. Du modtager ikke en email fra os når din returpakke lander op vores lager, men du kan følge pakken på track & trace. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os og forhøre dig. 

Du kan hente vores returseddel her: returseddel.pdf