WABLAKE HOODIE - MAROON

599,00DKK

  • XS/S
  • S/M
  • M/L
  • L/XL
Ryd

Fri fragt

Ved køb over 699kr

Levering

1 - 3 Hverdage

Produktbeskrivelser

• Med hætte
• String detalje
• Løs pasform
• Store ærmer
• Super BLØD bagside

Vores BLAKE HOODIE er en musthave i alles garderobe!
Denne superlækre oversize hoodie har mange fine detaljer, der gør, at den skiller sig ud fra andre.
Blake hoodien har store oversize ærmer med ribkant ved håndleddene, samt en stor hætte og specielle strings. Derudover har den en ualmindelig blød bagside, hvilket betyder, at du nok ikke får lyst til at tage den af igen når den først er kommet på. Den gode kvalitet sikrer, at denne style kan indgå i din garderobe mange år endnu, uden at den mister pasform eller behagelighed.

Style din BLAKE HOODIE med vores WAKATE SWEATPANTS, WAKIRSTEN BUKSER, WABRITTANY BUKSER eller vores WACARLY HØJTALJEDE LEGGINGS.

Vi gør opmærksom på, at der er en lille farveforskel på WABLAKE HOODIE MAROON & WAKATE SWEATBUKSER MAROON. Dette er fordi, at disse styles er fra forskellige ‘serier’ og er produceret i forskellige kvaliteter. Ved at style disse to items sammen, opnår man et superfedt tone-i-tone look!

OBS. denne style er oversize i pasformen. Hvis ikke du ønsker et meget oversized look, anbefaler vi at du vælger en størrelse mindre end du plejer

Modellen på billedet er 174cm høj og bruger str. S/M

Komposition

Yderligere information

Størrelse

XS/S, S/M, M/L, L/XL

Komposition

50% Bomuld, 50% Polyester

Fuldend looket

WABLAKE HOODIE - MAROON

599,-

WAKATE SWEATBUKSER - MAROON

449,-

WADORIT LS BODY

349,-

Levering

Der er fri fragt til pakkeshop ved køb over 699,-
Vi tilbyder hjemme levering 69,- eller levering til pakke boks for kun 39,-
Vi sender med GLS og du vil modtage tracking nummer på din pakke lige
så snart den er sendt afsted. Når din pakke er nået frem modtager du også en SMS fra GLS. Du har også mulighed for at hente dine bestilling hos os i Ikast, når butikken har åben. Se åbningstider på forsiden. 

Returnering & Ombytning

Vi ombytter alle ikke-nedsatte varer omkostningsfrit, til nye størrelser, såfremt vi har dem på lager. Hvis du ønsker at ombytte en style til en anden størrelse, skal du blot tage kontakt til os på info@tobewanderlust.dk, hvor du oplyser dit ordrenummer, og hvilken ombytning du ønsker.

Du har 14 dages returret på alle items købt hos os. Hvis du ønsker at sende en vare retur, kan du oprette returforsendelse her.