WAKATE SWEAT - LAVENDEL

549,00DKK

  • XS/S
  • S/M
  • M/L
  • L/XL
Ryd

Fri fragt

Ved køb over 699kr

Levering

1 - 3 Hverdage

Produktbeskrivelser

 

• Med front print
• Colorblocking HVID/LAVENDEL/AUBERGINE
• Rib ved hals, håndled & i bunden
• Oversize fit

Den første KATE SWEAT vi lancerede i november, blev udsolgt i løbet af nul-komme-fem. Derfor blev vi enige med os selv om, at der helt sikkert skulle flere udgaver på shoppen …. værsgo’!

Vores KATE SWEAT er en super lækker oversize sweatshirt, med colorblocking på ærmerne og ribkanter ved håndleddene, om halsen og rundt forneden af sweateren. Derudover står der skrevet ‘WANDERLUST’ over brystet, så alle dem du møder på din vej kan se, hvor din super cool sweatshirt er fra. Det oversize fit gør den super behagelig at have på, og kvaliteten vi har udvalgt sikrer at den kan hænge i dit klædeskab i mange år frem. Style din KATE SWEAT i lavendel med vores superfede boyfriend sweatpants ‘WAKATE SWEATBUKSER AUBERGINE’, for et fedt og afslappet sweatsæt-look.

Modellerne på billederne er 174 og 180cm høje og bruger str S/M og str M/L

Komposition

Yderligere information

Størrelse

XS/S, S/M, M/L, L/XL

Komposition

100% Bomuld

Fuldend looket

WAAMILIA DENIM JAKKE

499,5,-

WAKATE SWEAT BUKSER

449,-

WAKATE SWEAT - LAVENDER

549,-

Du kunne også være interesseret i...

Levering

Der er fri fragt til pakkeshop ved køb over 699,-
Vi tilbyder hjemme levering 69,- eller levering til pakke boks for kun 39,-
Vi sender med GLS og du vil modtage tracking nummer på din pakke lige
så snart den er sendt afsted. Når din pakke er nået frem modtager du også en SMS fra GLS. Du har også mulighed for at hente dine bestilling hos os i Ikast, når butikken har åben. Se åbningstider på forsiden. 

Returnering & Ombytning

Vi ombytter alle ikke-nedsatte varer omkostningsfrit, til nye størrelser, såfremt vi har dem på lager. Hvis du ønsker at ombytte en style til en anden størrelse, skal du blot tage kontakt til os på info@tobewanderlust.dk, hvor du oplyser dit ordrenummer, og hvilken ombytning du ønsker.

Du har 14 dages returret på alle items købt hos os. Hvis du ønsker at sende en vare retur, kan du oprette returforsendelse her.